OCLV karbon


A Trek mérnökei több mint 20 évvel ezelőtt fejlesztették ki az OCLV (Optimum Compaction, Low Void) karbon anyag gyártási technológiát, amely akkor igazi áttörés volt. Azóta is folyamatosan fejlesztjük ezt a technológiát és azt gondoljuk, hogy ez a kerékpár ipar legjobb karbon gyártási rendszere.

OCLV MTB karbon


Mountain bike specifikus karbon anyag a karbon bringák alapanyaga. Nagyon szigorú tesztfázisokon megy át a gyártás során, a szükséges részeken megerősített és keményebb anyag.

Alpha 100-as alumínium


A Trek magas minőségű alumínium ötvözete kiváló formázási technológiával és egyensúlyban az anyagerősség és a tömeg csökkentés között.

Alpha 200-as alumínium


A Trek prémium minőségű alumínium ötvözete, speciális vázformákhoz, maximális merevséggel és minimális tömeggel.

Alpha platina alumínium


Prémium minőségű vázainkat, hidegen extrudált, több ponton húzott és hidroformált csövekből készítjük, a maximális merevség és a minimális tömeg érdekében.

Alpha gold alumínium


Magas minőségű könnyű vázainkat hidegen extrudált és húzott csövekből készítjük, hogy kialakuljon a megfelelő egyensúly a merevség és tömeg csökkentés között.

Alpha silver alumínium


Szabadalmaztatott technológiánkkal hidegen extrudáljuk az egyenletes falvastagságú csöveket, amelyekből készülnek ezek a vázak, így garantáljuk számodra a tartós teljesítményt.

300-as OCLV karbon


Ez az anyag kategóriájában az egyik legjobb tömeg és merevségi jellemzőkkel rendelkezik.

400-as OCLV karbon


Magas minőségű karbon alapanyagunk, a tömegéből és merevségéből keverék egyaránt biztosítja számodra a gyorsulás nagyszerű érzését és a kiváló kezelhetőséget.

500-as OCLV karbon


Az 500-as sorozatú karbon szuper egyensúlyt valósít meg a tömeg, az erő és a merevség között.

600-as OCLV karbon


Űrkutatáshoz használt anyag, melynek tömegéből még egy kicsit lefaragtunk, hogy a kerékpáros iparág legjobb tömeg/merevség arányát elérjük.

700-as OCLV karbon


Az elérhető legkönnyebb, legerősebb karbon anyag. A 700-as sorozat a szuper forma és a szuper merevség kompromisszum mentes kombinációja, amit csak a Trek vázaknál kaphatsz meg.

WSD (Women Specific Design)


Az a legjobb, ami kényelmes! Hölgyeknek fejlesztettük ki a WSD (Women Specific Design) vázgeometriát, amely igazodik a hölgyek testalkati jellemzőihez. Mi úgy gondoljuk hölgyeknek a WSD vázak a legkényelmesebbek, ezen tudsz a legsimábban a leghosszabban és a leggyorsabban bringázni.

Szigetelt váz


Szigetelt vázvédő, ami védi az IsoSpeed decouplert és a bowdeneket az időjárási elemektől.

Karbon váz papucsok


A teljesen karbon vázaknál a hátsó kerék rögzítő papucsok is karbonból készülnek.

Karbon fékbowden tartó


A vázra karbonból építettük be a fékbowdenház rögzítési pontját, így bizosítjuk számodra a maximális fékerőt.

Madone IsoSpeed decoupler


Az IsoSpeed decouplert, ami a Trek Domane országúti kerékpárok kényelmének magját jelenti, 18 hónapos fejlesztés során átalakítottuk, hogy a Madone családhoz is használható legyen! Durva, rossz utakon is élmény a bringázás. Ez egy technológiai forradalom.

Integrált Madone fék


Az új közvetlen rögzítésű Madone féket olyan észrevétlenül integráltuk a vázba, amennyire csak lehet. Így csökken a váz légellenállása, növekszik az általad elérhető sebesség , ráadásul a váz tömegét is csökkenti és hozzájárul a Madone vázak esztétikájához!

Control Centre


A Madone szabályozó központját az alsó csőbe helyeztük el, ahová az elektromos rendszer akkumlátora is befér, könnyen cserélheted és a bringád légellenállása sem növekszik.
1. oldal / 5