Itt vagy:Kezdőlap/Akció

Blog

Cipő tesztelő nyereményjátékunk nyertese megírta tapasztalatait. Nagy örömünkre szolgált, hogy elnyerte tetszését a cipő. Nagyon sok élménydús bringázást kívánunk neki a Bontrager cipőben.

Legyél Te a szerencsés és nyerd meg a tesztelési lehetőséget!

A Bontrager Quantum kerékpáros bukósiak kitűnő szellőzést, kiváló védelmet biztosít, ráadásul rendkívül jól illeszkedik a fejre, a Bontrager szabadalmaztatott állítási mechanizmusnak köszönhetően. A levehető napellenzővel mindenhol komfortosan érezheti magad. Bontrager bukósisakokról bővebb infót itt találsz....

Teszt végén a bukósisakot a tesztelő megtarthatja természetesen. Kattints a jelentkezem gombra és nézd meg, hogyan nyerhetsz.

 

A Bontrager bukósisak tesztelést nyert: Nagy Bence Budapest 

Gratulálunk! Facebookon és e-mailben is értesítjük!

A legismertebb kerékpártípusok az MTB vagyis a hegyikerékpárok. Mindegy, hogy milyen profi kerékpárossal beszélsz, vagy egy teljesen kezdővel, olyan ember nem létezik, akinek még ne lett volna montija. A '90-es években, ha azt mondták, hogy hegyikerékpár, mindenki ugyanarra a típusú kerékpárra gondolt. Mára ez már nem egyértelmű, hisz a technika, a fejlődés teljesen más megvilágításba helyezte a hegyikerékpár kifejezést, több alkategóriája létrezik. Trek mtb kerékpárok között is többet különböztetünk meg. Trek MTB kerékpárok között megtalálhatók: 29-es, 26-os MTB kerékpárok.

Kerékpár kalauz: MTB Kerékpárok

A legismertebb kerékpártípusok az MTB vagyis a hegyikerékpárok. Mindegy, hogy milyen profi kerékpárossal beszélsz, vagy egy teljesen kezdővel, olyan ember nem létezik, akinek még ne lett volna montija.

 

Országúti kerékpárok

Országúti, road vagyis magyarul versenykerékpár. Ezek a kerékpárok sportolásra tervezett kerékpárok. Az országúti kerékpárok minden alkatrésze a gyors haladást szolgálja. Nagy átmérőjű kerekek nagynyomású, vékony gumikkal.

Cyclocross kerékpárok

Mi is az a cyclocross kerékpár? Egy kevésbé ismert "öszvér" kerékpártípusról beszélünk, amikor a cyclocross kerékpárokról esik szó. Ha röviden szeretnénk megfogalmazni, akkor ennyi a lényeg: egy speciális országútival való terepkerékpározás.

 

Női kerékpárok

A Trek is külön készít hölgyeknek szánt kerékpárokat. Miért is mások a női kerékpárok, miért érdemes a hölgyeknek ezeket a modelleket kipróbálni?

Öltözz fel rendesen! - Kerékpáros ruházat 2015

Az igazi tél még ugyan nincs itt, de a Bontrager széles kerékpáros ruházat választékában biztosan megtalálod a nyerőt. Így a hűvösebb napokon sem kell letenned a kerékpárt!